Instalare sisteme

Pentru a configura o oferta de instalare personalizata pentru sistemul dumeavoastra, va rugam sa completati formularul de mai jos. Pentru orice nelamurire sau informatii suplimentare, va rugam sa folositi contactul telefonic de pe site sau sa ne scrieti la adresa instalari@avertizare-incendiu.ro

Instalarea unui sistem de detectie, alarmare si avertizare la incendiu cit si de avertizare la efractie, supraveghere video sau de control acces se poate face atit in cazul unei cladiri aflate in diverse stadii de constructie cit si dupa finisarea acesteia.

In continuare veti gasi raspuns la majoritatea intrebarilor dumneavoastra:

  • Executam lucrari pentru persoane fizice si juridice in Municipiul Bucuresti cit si in tara. 
  • Garantia oferita pentru echipamente este de 2 ani in conditiile legii si de 3 pina la 5 ani pentru circuite, cablaje, montaj si manopera.
  • Termenele de executie sint functie de complexitatea lucrarii si pot varia de la citeva ore la citeva zile sau saptamani.
  • Lucrarile pot incepe imediat ce a fost transmisa solicitarea sau in citeva zile, in functie de natura lucrarilor, localizarea geografica, realizarea proiectelor necesare sau gradului de complexitate.
  • Pretul lucrarilor este alcatuit din doua componente principale, echipamentele si manopera aferenta montarii si punerii in functiune.
  • Un aport important la pretul final il poate avea necesitatea realizarii de analize de risc la Securitate si proiectarea sistemelor solicitate, conditii esentiale pentru respectarea legislatiei in vigoare cit si pentru a realizarea  de sisteme moderne cu un grad mare de eficienta. 

Pentru oferte de pret si detalii instalari sisteme va rugam sa ne contactati telefonic, prin email sau accesati pagina de contact si folositi formularul de suport.


Produs adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Aveti 0 produse in cos. Aveti un produs in cos.
Total produse (TVA inclus)
Livrare  To be determined
Valoare TVA 0,00 lei
Total (TVA inclus.)
Continua cumparaturile Finalizeaza comanda